Välj en sida

Kristina började jobba hos oss i November 2017, men valde sedan att ge sig ut på andra äventyr. Men, hon saknade oss så mycket att hon bestämde sig för att komma tillbaka. Denna gång som Produktägare för Membership på C More.

Hej Kristina! Vem är du?

Jag är PO för Membership på C More. Det betyder att jag och mitt team ansvarar för hur våra besökare bemöts på våra olika plattformar innan de helt bestämt sig för använda C More. Mitt team arbetar med att se till att det inte finns någon tvekan om att bli en betalande kund på C More.

Det här är ju inte första gången du jobbar här hos oss. Hur kommer det sig att du ville komma tillbaka?

Jag gillar verkligen arbetsplatsen. Det händer otroligt mycket spännande i huset hela tiden och man kommer i kontakt med härliga människor varje dag som är engagerade i vad de gör. 

Du har ju hunnit jobba här några veckor redan i din nya roll. Hur har dina första tid här varit?

Superkul! Det är väldigt mycket att sätta sig in i men otroligt roligt och utmanande.  

Hur kommer det sig att du började jobba som Produktägare? Och vad gjorde du innan dess?

Jag har jobbat med digitala plattformar i ca 20 år. Efter flera år i försäljning och marknadsföring fastnade jag för produktutveckling, men anser att de tre är beroende av varandra för att produkten ska lyckas. Efter några år i London och USA flyttade jag hit 2005 och började jobba med online- och mobilspel. Det var redan på pre-iPhone tiden när man spelade Snake på sin Nokia. Min lustigaste arbetsdag någonsin var på Cannes Filmfestival i början på 2000-talet då Eddie Murphy skällde på mig och Cameron Diaz frågade om jag ville ha ett bett av hennes smörgås.

Vad är det mest spännande du och ditt team har att göra framöver?

Ett par av våra störta utmaningar är att få potentiella kunder att förstå vad paketen innehåller samt kunna logga in på ett enkelt sätt och därmed underlätta avsevärt för vår kundtjänst. Sedan vill vi givetvis alltid visa upp det bästa och senaste innehållet vi erbjuder i tjänsten. 

Tack så mycket Kristina! Vi hoppas att du kommer fortsätta trivas här hos oss 🙂