Välj en sida

Vårt datateam har vuxit en hel del under våren och sommaren. Ett av de senaste tillskotten är Mitra Strandberg.

Hej Mitra! Vem är du?

Hej! Jag heter Mitra och har nyligen tagit civilingenjörsexamen i Datateknik på KTH med extra fokus på maskininlärning. Nu har jag jobbat i Data-teamet som Data Scientist i omkring en månad.

Vad lockade dig till TV4 & C More?

När det var dags att söka jobb efter utbildningen så ville jag väldigt gärna fortsätta med maskininlärning och dataanalys i arbetslivet. Så när jag upptäckte att Bonnier Broadcasting hade lagt upp sin annons så sökte jag direkt! Under mina år har jag också tittat en del på underhållning från TV4, så det är ju extra kul att jobba på ett företag som man kan relatera till. 

Du har ju hunnit jobba här några veckor redan. Hur har dina första tid här varit?

Jättekul! Arbetsuppgifterna har varit som förhoppningarna, varje dag känns kreativ där man både får användning av kunskaper från utbildningen och lära sig lösa nya problem som kan dyka upp på vägen. Alla är också så trevliga och hjälpsamma, så om jag börjar undra över någonting finns det alltid någon att vända sig till!

Vad var det som gjorde att du började studera Datavetenskap?

Under nästan hela skoltiden var favoritämnena matte/natur/teknik. Så när det var dags att välja att studera vidare så fick jag en del tips från omgivningen om att jag säkert skulle tycka om programmering, vilket visade sig vara sant när jag testade. 

Tack så mycket Mitra! Vi hoppas att du ska fortsätta trivas här hos oss 🙂