Välj en sida

Dags för en intervju med en av våra senaste rekryter. Denna gång har jag pratade med Jean-Alexander, Data Engineer i vårt Data team.

Hej Jean-Alexander! Vem är du?
Hej! Jag jobbar i vårt datateam sedan i december. Där hjälper jag till att hantera och organisera stora mängder inkommande data som är kopplade till våra streaming-tjänster.
Jag har tidigare jobbat på ett startup där jag suttit med AI-utveckling för signalbehandling. På fritiden tycker jag om att ägna mig åt musik och teaterintressen.

Vad lockade dig till Bonnier Broadcasting?
Jag tycker det är jättespännande att jobba med datadrivna lösningar, och för mig innebär det ofta att jag får blanda analys och kreativitet. Just nu vill jag lära mig allt jag kan om datahanteringsbiten, och då var Bonnier Broadcastings datateam en perfekt plats att börja på, eftersom ambitionen är att använda oss av världens bästa verktyg för just det. Här finns dessutom potential att tillämpa och utvärdera AI för våra tjänster; nu jobbar vi exempelvis med rekommendationssystem.

Du har ju hunnit jobba här några veckor redan. Hur har dina första tid här varit?
Tack den har varit väldigt bra! Jag har jättetrevliga kollegor som ger stöd och hjälper mig att känna mig hemmastadd!

Vad var det som fick dig att börja med utveckling från början?
Jag har länge haft stark tilltro till teknisk innovation och de möjligheter som fortfarande ligger framför oss. Just datorer och internet är tekniska framsteg som jag är tacksam över att få vara med om, förvalta, och vidareutveckla.