Välj en sida

Välkommen till Operations på Bonnier Broadcasting!

Vi är ett stort team på sammanlagt 18 personer som ansvarar för att tjänsterna C More och TV4 Play ska fungera felfritt för våra användare. Gruppen består av fyra mindre team: OTT Delivery, Infrastruktur, Consumer Delivery Support och Broadcast Operations. Gemensamt jobbar vi mot högt uppsatta krav och SLA och utanför kontorstid har vi alltid ett beredskapsteam redo.

Vårt team är en härlig mix av olika kompetenser och erfarenheter. Allt från utvecklare, devops, säkerhetsexperter, lösningsarkitekter till systemförvaltare och teknisk support. I vårt dagliga arbete jobbar vi proaktivt med att förbättra våra system, live-streaming, VOD-flöden (video ondemand), live-reklam, backend-tjänster och säkerhet. Vi har kontinuerlig kontakt med alla övriga team på Bonnier Broadcasting och även en tät dialog med externa leverantörer. Inför stora livesändningar och VOD-releaser säkrar vi alltid upp leveransen, dels i våra egna system men också hos våra leverantörer.

Vi jobbar med senaste streamingtekniken inom JIT-paketering (Just-In-Time) för live och VOD, för plattformarna: web, mobilt och big screen. Till vår hjälp använder vi Unified Streaming och ett flertal CDN för leverans ut mot kund. Många av våra tjänster hostas i AWS (cloud) där vi jobbar med infrastructure as code (Terraform) och applikationer i docker containers (Kubernetes).

Fokusområde just nu är bland annat utökad personaliserad reklam (live ads) i våra reklamkanaler på OTT. Här jobbar vi dels med byte av streamingplatform (origin) för befintliga strömmar, men också utöka till att även visa livereklam på fler OTT-tjänster än bara TV4 Play.

Förutom allt detta hanterar vi även eskalerade kundärenden och slussar de vidare till diverse utvecklingsteam, vi tar hand om kundsäkerhetsproblem och har teknisk kontakt med operatörer för VOD-leverans.

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mer om hur vi jobbar.