Välj en sida

Hej Frank!
Vem är du?
Är en systemutvecklare i grunden, som nu jobbar i Operations-teamet med inriktning på AWS, som har ett ganska mångsidigt intresse i det mesta som rör utveckling, infrastruktur, och webb. Frågor som: Hur kan det här göras bättre? Varför är detta gjort på detta sätt? är frågor som ligger extra varmt om hjärtat. På fritiden blir det en del gaming och någon gång ibland blir det en match squash.

Vad lockade dig till Bonnier Broadcasting?
Jag kom egentligen över annonsen av en ren slump där en tjänst som innehöll flera av mina intresseområden annonserades. Mitt första intryck från intervjun var att jag blev väldigt imponerad rent tekniskt hur mycket i framkant som Bonnier Broadcasting faktiskt ligger. Att jag får jobba med saker som jag läser om på fritiden är ju också sjukt kul.

Du har ju hunnit jobba här några veckor redan. Hur har dina första tid här varit?
Den har varit mycket bra och det var extra kul hur snabbt man faktiskt kunde börja bidra med kod redan första dagen jag började. Har bara gott att säga om mina kollegor och egentligen alla jag stött på här på kontoret. Oerhört hjälpsamma och trevliga, och också väldigt positiva och öppna för nya idéer.

Vad var det som fick dig att börja med utveckling från början?
Har väl alltid var nyfiken på programmering, med ett starkt intresse av datorer i överlag där spel och musikproduktion ingick. Var väl inte förrän högskolan jag faktiskt fick chansen att lära mig utveckling från grunden, och fastnade mer eller mindre på direkten. Är på senare år som infrastruktur-biten smugit sig in och tagit allt mer av mitt fokus.

Tack så mycket Frank!