Välj en sida

Hej Fredrik!
Vem är du?
Fredrik Lindin. Webbutvecklare men jag är även intresserad av backend-utveckling.

Vad lockade dig till Bonnier Broadcasting?
Har tidigare jobbat med Erik Lidén och han rekommenderade mig att det är ett bra ställe. Så jag tänkte att det kan ju vara värt ett försök. 😊

Du har ju hunnit jobba här några veckor redan. Hur har dina första tid här varit?
Den har varit bra! Jag har lärt känna webbteamet och alla är hjälpsamma och trevliga!

Vad var det som fick dig att börja med utveckling från början?
Skrev min första ”Välkommen till min hemsida” sida när jag var 10. Sedan har det bara gått utför. Jag är intresserad av utveckling för jag gillar att automatisera bort tråkiga saker. Desto äldre jag blir desto svårare inser jag att det faktiskt är att automatisera bort saker. Allt man gör kräver underhåll i slutändan. Tyvärr. 😊

Tack så mycket Fredrik!