Välj en sida

Som Sebastian skrev så representerade TV4 häromdan på KTH:s branschdag för medieteknik. En mycket rolig och lyckad dag tycker alla vi som var där!

Vi var 12 personer på plats (däribland chefer, backend- och klientutvecklare, produktägare, lösningsarkitekter och team-ledare) som i skift pratade med studenterna om vad TV4 gör i form av digital utveckling. Vi berättade om vår egna bakgrund från KTH, vår bakgrund inom medieteknik samt vad man som medietekniker kan jobba med på TV4.

Bland studenterna var det stort intresse om exjobb / kexjobb på TV4. TV4 erbjuder 4-6 öppningar för exjobb eller det mer praktiska kexjobbet 2015. Har man funderingar om hur ens ex/kex-jobb kan vara relevant för TV4 så kan man pitcha det på oss.

Vi deltog på KTH:s branschdagen som ett led i att marknadsföra TV4 som ett digitalt företag där teknik är ständigt närvarande. Vi kommer anställa många personer för teknikutveckling kommande år och vi är beroende av god kompetens från de tekniska högskolorna. Vi kommer närvara på många liknande event framöver.

Men, det är inte bara i framtiden vi ska anställa, vi söker folk redan nu!

Just nu söker vi erfarna backendutvecklare, frontendutvecklare, android– och ios-utvecklare, testledare samt en technical operations manager.

Passa på att söka någon av jobben innan ansökningstiden går ut!