Välj en sida

När ni läser det här är jag på semester i Kalifornien, och tar det nog rätt lugnt. Jag brukar vara rätt bra på att vara helt ledig på semestern. Det finns dock en uppgift man inte kommer ifrån på vår avdelning –  det obligatoriska godisinköpet. Kommer man hem tomhänt får man inte hjälp med mycket de närmsta dagarna.

Flest pluspoäng brukar ges för riktigt märkligt godis, det behöver inte nödvändigtvis smaka gott. Helst ska det ligga i en färgglad kartong med obegriplig text, vara svårätligt, kladdigt och gärna med ett lite mystiskt pulver på. För full pott ska det vara tillverkat på något konstigt ställe, typ i Koreas demilitariserade zon eller i ett mörkt skjul av en enbent man i Havannas hamnkvarter.

USA är ju konstigheternas land, så det borde gå att hitta något bra. Drömmen vore att hitta ett paket Gummy Bacon, men risken är väl stor att jag får nöja mig med Jelly Beans.

GummyBacon_2