Välj en sida

Vår gamla tittarombudsman Janne Andersson gick i pension för ett par år sedan och ersätts nu av vårt nya publikombud Camilla Filipsson. Den gamla tittarombudsmannensajten hade börjat kännas ganska så rostig sen den var uppe sist, så istället för att återuppliva den gamla byggde vi en ny.

Nya po.tv4.se


Gamla sajten

Huvudtankarna med sajten är att fungera som FAQ kring TV4-Gruppens program, kanaler och sajter samt att erbjuda tittarna kontaktvägar till TV4. Publikombudet kommer också att kommentera aktuella händelser på sajten och låta ansvariga på TV4 besvara olika typer av frågor från besökare och tittare. Publikombudet kommer att vara synlig på Twitter och Facebook, och senaste tweetsen visas också upp på sajten för att snabbt ge besökarna information om vad som pågår just nu.

Sajten är byggd i WordPress av Jonas Nordström på vår befintliga plattform. Daniel Säflund på Säflund designers har stått för form och användargränssnitt.

Innan den första versionen är helt klar ska vi få ut en del tablåinfo på sajten och småjustera några pixlar hit och dit, men besökare hänvisas till sajten redan idag.

Sajten hittar du här: https://po.tv4.se